Un român parca pe locul altora și lăsa în parbriz numărul lui Florin Piersic

Se pare că prin București umblă un monstru care efectiv își bate joc de cei cu locuri de parcare. El le ocupă locul și lasă în parbriz un număr de telefon, doar că nu al lui, cum ar face un om normal, ci al lui Florin Piersic.

Zeci de bucureșteni care și-au găsit locurile de parcare ocupate au căzut până acum victime acestei perfide șmecherii. Au sunat la numărul afișat în parbriz și s-au trezit prinși fără scăpare în conversații de câteva ore cu Florin Piersic.

„Am sunat la numărul din parbriz fără să bănuiesc nimic“, a povestit o victimă. „Abia ce-am apucat să spun «Ați parcat pe locul meu, vă rog să veniți să vă mutați mașina» și cealaltă voce a ripostat «Ce mașină, măi ciocoflendere?». În momentul ăla am înghețat! Am realizat c-am dat peste Florin Piersic. 8 ore mai tîrziu încă vorbeam cu el la telefon, n-am reușit să scap.“

Vestea monstrului care lasă în parbriz a băgat spaima în bucureșteni. Doar 10% dintre cei care își găsesc locul de parcare ocupat mai au curaj să sune la numărul din parbriz, de frică să nu nimerească peste Florin Piersic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 noiembrie 2021 18:11
Citește mai mult despre: Florin Piersic parcare

Alte articole

Vezi mai mult