Un român prevăzător adună bani de pe-acum, ca să-şi permită la anul Mamaia, nu Grecia, ca săracii

După ce și în acest an și-a făcut vacanța de vară în afara țării, un român e decis ca anul viitor să-și ofere mai mult. ”M-am săturat să merg numai în Grecia, Italia sau Turcia, ca săracii”, spune românul. ”Am decis să încep să pun bani deoparte de pe-acum, astfel încât la anu’ să îmi permit un sejur în Mamaia. Știu că e greu, dar merită să încerc.”

Temerarul e totuși conștient că un sejur în Mamaia va implica și sacrificii. ”Desigur, e foarte greu de crezut că voi aduna suficienți bani ca să merg în Mamaia și cu soția, și cu copilul, deci cel mai probabil vom trage la sorți care membri ai familliei să mergem în vacanță. O să mergem doar 2 din 3 – dar, hei, măcar vom merge la Mamaia. Decât toți 3 în Grecia, mai bine 2 dintre noi pe litoralul nostru.”

Iar ca să-și permită un sejur de măcar o săptămână în Mamaia, ambițiosul român spune că își va mai lua încă un job și că va încerca să-i găsescă un part time fiului său, ca să câștige și el niște bani după programul de școală.  ”I-aș spune și soției să se angajeze, dar mi-e puțin frică să-i cer asta”, a adăugat acesta.

Scris de Calin
23 august 2016 19:03
Citește mai mult despre: mamaia vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult