Pentru că-i place multa apa, dar și să obțină casă și masă gratis, un român ingenios s-a costumat în delfin și s-a strecurat în bazinul delfinariului din Constanța. Și îi merge de minune: a fost imediat adoptat de angajați, iar acum face doar câteva giumbușlucuri pe zi, în rest înoată și mănâncă pește.

barbat_delfinariu_constanta.jpg ”Viață de baștan aici”, exultă ingeniosul român. ”N-am mâncat în viața mea pește mai proaspăt ca aici. Și mai e și gratis. Nu știu de ce nu mi-a venit ideea asta mai repede. Chiar mă gândesc să-mi aduc și restul familiei, că aici e viață. Apa dacă era o idee mai caldă era chiar perfect, dar nu mă plâng, e ok și așa.”

Dacă angajații delfinariului nu bănuiesc nimic, delfinii s-au prins imediat că au de-a face cu un impostor. Nu de puține ori l-au împins sau chiar înțepat cu botul pe bărbatul costumat în delfin, dar acesta nu e deloc deranjat. ”Știam dinainte că viața de delfin nu e ușoară, deci chiar nu am de ce să mă plâng de atacurile lor. Nu e ca și cum ar fi rechini, doar atunci aș avea o problemă”, a spus bărbatul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 17.07.2020 14:42 Monden

National Cinematografic