Un român s-a costumat în delfin și are casă și masă la Delfinariu în Constanța

Pentru că-i place multa apa, dar și să obțină casă și masă gratis, un român ingenios s-a costumat în delfin și s-a strecurat în bazinul delfinariului din Constanța. Și îi merge de minune: a fost imediat adoptat de angajați, iar acum face doar câteva giumbușlucuri pe zi, în rest înoată și mănâncă pește.

”Viață de baștan aici”, exultă ingeniosul român. ”N-am mâncat în viața mea pește mai proaspăt ca aici. Și mai e și gratis. Nu știu de ce nu mi-a venit ideea asta mai repede. Chiar mă gândesc să-mi aduc și restul familiei, că aici e viață. Apa dacă era o idee mai caldă era chiar perfect, dar nu mă plâng, e ok și așa.”

Dacă angajații delfinariului nu bănuiesc nimic, delfinii s-au prins imediat că au de-a face cu un impostor. Nu de puține ori l-au împins sau chiar înțepat cu botul pe bărbatul costumat în delfin, dar acesta nu e deloc deranjat. ”Știam dinainte că viața de delfin nu e ușoară, deci chiar nu am de ce să mă plâng de atacurile lor. Nu e ca și cum ar fi rechini, doar atunci aș avea o problemă”, a spus bărbatul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 iulie 2020 12:07
Citește mai mult despre: delfin

Alte articole

Vezi mai mult