Cândva i se vedeau coastele de slab ce era, dar acum are 250 kg şi e vânjos ca un bivol! Un tânăr din sectorul 6 al Capitalei că a ţinut, fără să vrea, o adevărată cură de îngrăşare: bun creştin fiind, a preparat colivă ori de câte ori murea un personaj al îndrăgitului serial “Game of Thrones”.

coliva_jon_snow.jpg
“Când abia începuse Game of Thrones şi a murit Jon Arryn, mi s-a părut nepotrivit să asist nepăsător, fără să fac măcar un păhărel de colivă  şi să împart câteva pacheţele prin vecini. Habar n-aveam ce o să urmeze”, oftează tânărul. “Au fost episoade când făceam zeci, sute de colive. Când a fost bătălia din Blackwater Bay a trebuit să închiriez o hală industrială şi să tocmesc zece bucătari.”

Inventiv, tânărul a ornat colivele cu emblema casei din care se trăgea personajul decedat. “Când moare un Lannister, faci o colivă cu un leu fioros. Când moare un Martell, aranjezi bomboanele în forma unui soare străpuns de o suliţă. Când a murit Jon Snow, în loc de ‘Veşnica pomenire’ sau ‘Valar morghulis’ am scris ‘For the watch’ din cacao...”

Pentru că vecinii se săturaseră, tânărul a mâncat o bună parte din coliva preparată, ajungând astfel să câştige considerabil în greutate. “Sper din tot sufletul ca următorul sezon să fie unul mai paşnic!”, adaugă acesta, precizând că a pus totuşi deoparte câteva tone de arpacaş.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 03.07.2015 17:58 Monden

National Cinematografic