Un român s-a îngrăşat 200 kg după ce a mâncat colivă de câte ori murea cineva în Game of Thrones

Cândva i se vedeau coastele de slab ce era, dar acum are 250 kg şi e vânjos ca un bivol! Un tânăr din sectorul 6 al Capitalei că a ţinut, fără să vrea, o adevărată cură de îngrăşare: bun creştin fiind, a preparat colivă ori de câte ori murea un personaj al îndrăgitului serial “Game of Thrones”.

“Când abia începuse Game of Thrones şi a murit Jon Arryn, mi s-a părut nepotrivit să asist nepăsător, fără să fac măcar un păhărel de colivă  şi să împart câteva pacheţele prin vecini. Habar n-aveam ce o să urmeze”, oftează tânărul. “Au fost episoade când făceam zeci, sute de colive. Când a fost bătălia din Blackwater Bay a trebuit să închiriez o hală industrială şi să tocmesc zece bucătari.”

Inventiv, tânărul a ornat colivele cu emblema casei din care se trăgea personajul decedat. “Când moare un Lannister, faci o colivă cu un leu fioros. Când moare un Martell, aranjezi bomboanele în forma unui soare străpuns de o suliţă. Când a murit Jon Snow, în loc de ‘Veşnica pomenire’ sau ‘Valar morghulis’ am scris ‘For the watch’ din cacao…”

Pentru că vecinii se săturaseră, tânărul a mâncat o bună parte din coliva preparată, ajungând astfel să câştige considerabil în greutate. “Sper din tot sufletul ca următorul sezon să fie unul mai paşnic!”, adaugă acesta, precizând că a pus totuşi deoparte câteva tone de arpacaş.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
3 iulie 2015 15:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult