Un român s-a lăsat instant de fumat când a aflat câte accize ia statul la țigări

Un român a descoperit accidental o metodă extrem de eficientă de lăsat de fumat. Metoda este extrem de simplă: trebuie doar să-i spui fumătorului cât din prețul unui pachet de țigări se duce la stat, sub formă de accize, și gata!, zilele lui de fumător s-au încheiat. Sau, cel puțin, zilele lui de cumpărător de țigări, că unii au talentul să fumeze și fără să cumpere.

„Eu am rămas șocat când am văzut cât sunt accizele pentru țigări“, a povestit inventatorul. „Trei sferturi din bani se duc la stat, ceva incredibil! E ca și cum eu aș trage din țigară, dar tot fumul ar ajunge la stat. Eu plătesc țigările, dar se bucură de ele în primul rând statul român, nu eu. Și asta nu-mi convine, așa că adio țigări clasice!“

Inventatorul spune că deocamdată a trecut pe țigări electronice, că măcar pentru alea statul ia accize cât de cât umane. „Dar să văd și cu astea cât va merge, c-am văzut recent un fakenews că nu se construiesc spitale din cauza accizelor la țigările electronice și că ar trebui mărite și ele. Ideile astea sunt nu doar imbecile, ci și periculoase, nu știi niciodată ce urmează“, crede inventatorul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

28 ianuarie 2021 13:46
Citește mai mult despre: accize fumat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult