Un român s-a refugiat în casa unor iehovişti ca să scape de un speaker motivaţional

Familia și prietenii lui Marcel Constantin au apelat la ajutorul poliției pentru a-l convinge pe acesta să iasă din casa a doi Martori ai lui Iehova, unde stă de mai bine de o lună. Acesta susține că s-a refugiat acolo pentru ca să scape de un speaker motivațional care-l urmărea peste tot.

„Cu ce am greșit, sunt om normal, cu pasiuni normale, de ce sunt asaltat zi de zi de oameni care vor să mă motiveze? De unul n-am reușit să scap, m-a căutat și acasă și la birou să-mi propună cursul lui de antreprenoriat unde pentru 300 de euro voi învăța să vizualizez succesul și să ajung la fel de bogat ca Tony Robbins”, explică sinistratul.

Acesta spune că la iehoviști acasă e mai bine, că nu se fumează, nu se bea, au reviste frumoase cu poze și în general oamenii ăia chiar vor să-i facă bine. „Diferența esențială dintre iehoviști și speakerii motivaționali, pe lângă faptul că primii nu-mi cer bani, e că sectanții ăștia chiar au un loc de muncă, o meserie, nu strau să trăncănească toată ziua despre cum să ai succes în viață”.

Scris de Ef
13 septembrie 2019 17:09
Citește mai mult despre: motivational

Alte articole

Vezi mai mult