Un român s-a resemnat că e bătrân după ce a ascultat RockFM trei zile la rând

O dată e greșeală, a doua oară e prostie, a treia oară e bătrânețe. Aceasta este, se pare, regula de care se lovesc acultătorii RockFM, un post de radio destinat celor ajunși la o vârstă venerabilă. Cei mai mulți ascultă RockFM în mașină, pe drum spre sau dinspre o înmormântare, că la vârsta a treia cei din jurul tău se duc ca muștele, răpuși chiar și de o banală gripă, gen Covid.

Este și cazul lui Marian Coltea, un român care locuiește în zona Lujerului și care a realizat că e bătrân, pentru că a ascultat RockFM trei zile la rând. Resemnat, bietul boșorog și-a salvat postul de radio pe canalul 1 în mașină și a sunat la un salon de tatuaje ca să-și facă programare pentru un tatuaj cu Metallica, așa cum se cuvine la un hodorog cu un picior în groapă.

Primele semne că e un decrepit senil apăruseră de mult. El asculta RockFM la un radio antic, cumpărat din revista Anunțul Telefonic, o reminiscență a unor vremuri demult apuse. El oscilase între un aparat de radio și un gramofon, la care să asculte discursurile lui Alan Watts.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 ianuarie 2023 21:26
Citește mai mult despre: bătrân radio Rock FM

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult