Un român s-a resemnat că e bătrân după ce a ascultat RockFM trei zile la rând

O dată e greșeală, a doua oară e prostie, a treia oară e bătrânețe. Aceasta este, se pare, regula de care se lovesc acultătorii RockFM, un post de radio destinat celor ajunși la o vârstă venerabilă. Cei mai mulți ascultă RockFM în mașină, pe drum spre sau dinspre o înmormântare, că la vârsta a treia cei din jurul tău se duc ca muștele, răpuși chiar și de o banală gripă, gen Covid.

Este și cazul lui Marian Coltea, un român care locuiește în zona Lujerului și care a realizat că e bătrân, pentru că a ascultat RockFM trei zile la rând. Resemnat, bietul boșorog și-a salvat postul de radio pe canalul 1 în mașină și a sunat la un salon de tatuaje ca să-și facă programare pentru un tatuaj cu Metallica, așa cum se cuvine la un hodorog cu un picior în groapă.

Primele semne că e un decrepit senil apăruseră de mult. El asculta RockFM la un radio antic, cumpărat din revista Anunțul Telefonic, o reminiscență a unor vremuri demult apuse. El oscilase între un aparat de radio și un gramofon, la care să asculte discursurile lui Alan Watts.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
19 ianuarie 2023 21:26
Citește mai mult despre: bătrân radio Rock FM

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult