Un român s-a rugat la Dumnezeu să nu moară virgin şi Dumnezeu l-a făcut nemuritor

Cine mai crede că Dumnezeu nu există ar trebui să poarte o discuție cu Marcel Constantin, primul român nemuritor din lume. Acesta spune că a atins nemurirea după ce s-a rugat insistent la Dumnezeu să nu moară virgin.

„Mi-am dorit foarte mult să am și eu parte de o femeie reală, am citit tot Jordan Peterson cap-coadă, am fost pe toate forumurile posibile și în cele din urmă m-am adresat lui Dumnezeu. Am pus acatiste, am donat, am făcut tot ce trebuie și m-am rugat cu ardoare. Într-o noapte mi-a apărut îngerul Gabriel care mi-a zis că Dumnezeu mi-a ascultat ruga. A doua zi am ieșit la agățat și m-a călcat o mașină, dar n-am pățit nimic. Nu doar de la accident, am fost dus la un spital, unde e garantat că mori, m-au uitat ăia pe holuri trei zile, n-aveam nici pe dracu, am ieșit mai sănătos decât am intrat”, spune Marcel.

Deși pare ceva bun, Marcel spune că nu l-a ajutat foarte bun acest miracol. „Degeaba sunt nemuritor și indestructibil dacă nu pot să confing o gagică să facă sex cu mine, măcar cinci minute așa, să știu și eu cum e. Pot să sar de pe bloc, ajung la parter, mă pupă fata pe frunte și mă felicită pentru curaj, după care pleacă cu un șofer UBER și eu rămân cu buza umflată și un cucui”.

Scris de Ef
6 septembrie 2019 08:09
Citește mai mult despre: dumnezeu

Alte articole

Vezi mai mult