Un român se laudă că a încercat toate poziţiile din Laba Sutra

Student la Politehnică și deja celebritate mondială! Asta se poate spune despre tânărul Geo Lemandroi, românul care se laudă că a încercat toate pozițiile din Laba Sutra. Și nu o dată, ci de cel puțin două ori fiecare poziție.

„Pe unele chiar și de cinci-șase ori, pentru c-am vrut să mă asigur că le fac corect“, spune bravul nostru român. „Laba Sutra este o carte sfântă pentru mine, așa că am ținut să fiu cât mai riguros posibil. Și, de ce să nu recunosc, unele poziții mi-au plăcut atât de mult încât n-am rezistat tentației și le-am repetat de mai multe ori.“

Ca element inedit, studentul la Politehnică spune că i-a fost mai greu să procure exemplarul din Laba Sutra decât să încerce toate pozițiile din carte. „Am umblat câțiva ani prin anticariate până să găsesc un exemplar care să nu aibă foile lipite“, s-a plâns acesta.

Tânărul crede că, tocmai de aceea, e nevoie de o reeditare a cărții. „Dar nu numai din cauza asta, ci și pentru c-ar trebui adăugate niște poziții noi, pentru mâna stângă, că acum majoritatea sunt pentru dreapta și ajungi să ai o mână mai musculoasă decât cealaltă“, spune Geo Lemandroi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 decembrie 2021 07:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult