Un român se laudă că a vorbit cu Florin Piersic la telefon fără să i se descarce bateria

Specialişti în telefonie mobilă din întreaga lume s-au declarat sceptici faţă de afirmaţia recentă a tânărului bucureştean Decebal P., care susţine că ar fi reuşit să încheie o conversaţie cu actorul Florin Piersic înainte să i se descarce total bateria telefonului.

“L-am sunat pe domnul Piersic din greşeală”, a declarat acesta într-un interviu. “Mi-am cerut scuze şi am vrut să închid imediat, dar domnul Piersic începuse deja să îmi povestească despre cum filma cu Gopo în ‘65 pentru ‘Harap-Alb’. Când am reuşit, în sfârşit, să pun punct discuţiei, mai aveam 5 la sută din baterie. Nici unul dintre prietenii mei nu m-a crezut! Îi înţeleg, doar îmi crescuse deja barbă.”

“Un smartphone modern nu rezistă nici măcar în stand-by la o istorisire a maestrului Piersic”, a declarat însă un expert. “Fie tânărul a trişat, ţinându-şi telefonul la încărcat, fie a intrat cumva în posesia unei tehnologii extraterestre.” Dilema va fi tranşată, cel mai probabil, în 2018, când se estimează că Florin Piersic va încheia declaraţia pe care o oferă referitor la incident.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 octombrie 2012 18:10

Alte articole

Vezi mai mult