Încă un motiv de mândrie pentru România. Marian Coltea din Berceni e mândrul posesor al celui mai mare penis de 8 cm de pe Terra și a solicitat de la Guiness Book diploma care i se cuvine. Marian spune că nu e bine să fii incomodat de un banal penis foarte mare. Cel mai bine e să fii fericit cu uriașul tău penis modest.penis_enormous.jpg

Marian nu a publicat încă poze cu ”babanul” lui, motivând că femeile ar putea suferi șocuri nervoase dacă l-ar vedea. Românul recordman spune că e un privilegiu că s-a născut cu un asemenea dar al naturii, dar nu se consideră special: îi plac jocurile pe consolă, fotbalul, mănâncă pizza, merge la sală și încearcă să arate cât mai bine pentru cele 110 kg ale lui, la 1,70 m înălțime.

Dimensiunile penisului lui Marian au fost confirmate de mai multe femei cu care acesta a fost pe punctul de a face sex, până în momentul în care ele au văzut cu ce avea el de gând să le satisfacă.

”Da, Marian are un penis de 8 cm enorm! E cea mai uriașă puță pe care am văzut-o. Am rămas cu gura căscată, apoi am râs în hohote până am avut orgasm de la contracțiile vaginale”, spune Mihaela, cu care Marian a fost cât pe-aci să facă sex.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 16.02.2019 10:08 Monden

National Cinematografic