Un român se laudă că are cel mai mare penis de 8 cm din lume

Încă un motiv de mândrie pentru România. Marian Coltea din Berceni e mândrul posesor al celui mai mare penis de 8 cm de pe Terra și a solicitat de la Guiness Book diploma care i se cuvine. Marian spune că nu e bine să fii incomodat de un banal penis foarte mare. Cel mai bine e să fii fericit cu uriașul tău penis modest.

Marian nu a publicat încă poze cu ”babanul” lui, motivând că femeile ar putea suferi șocuri nervoase dacă l-ar vedea. Românul recordman spune că e un privilegiu că s-a născut cu un asemenea dar al naturii, dar nu se consideră special: îi plac jocurile pe consolă, fotbalul, mănâncă pizza, merge la sală și încearcă să arate cât mai bine pentru cele 110 kg ale lui, la 1,70 m înălțime.

Dimensiunile penisului lui Marian au fost confirmate de mai multe femei cu care acesta a fost pe punctul de a face sex, până în momentul în care ele au văzut cu ce avea el de gând să le satisfacă.

”Da, Marian are un penis de 8 cm enorm! E cea mai uriașă puță pe care am văzut-o. Am rămas cu gura căscată, apoi am râs în hohote până am avut orgasm de la contracțiile vaginale”, spune Mihaela, cu care Marian a fost cât pe-aci să facă sex.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
16 februarie 2019 10:08
Citește mai mult despre: penis record

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult