Văzând că e la modă să te lauzi că ești vegetarian, un român a decis să se dea și el mare că folosește Vegeta la carnea de grătar de peste 15 ani. ”N-am înțeles niciodată de ce e motiv de laudă că pui Vegeta pe carne, dar dacă toată lumea o face, de ce să n-o fac și eu?”, și-a spus longevivul vegetarian.

carne_carnati_gratar.jpg ”Mai ales că ăștia care se laudă în ziua de azi că-s vegetarieni abia dacă au un an sau doi de când sunt vegetarieni”, a adăugat acesta. ”Eu nici nu i-aș lăsa să se laude până nu fac 10 ani de experiență la pus Vegeta pe carne. Păi ce vegetarian ești tu dacă abia acum ai descoperit cum se pune Vegeta pe carnea de grătar? Ești maxim vegetarian începător, nu vegetarian adevărat.”

Un alt detaliu ciudat remarcat de longevivul vegetarian este că ceilalți vegetarieni sunt extrem de sfioși. ”Am intrat la un moment dat în ceva grup de vegetarieni de pe Facebook și i-am invitat pe toți la un grătar, să le arăt cum pune Vegeta pe carne un vegetarian profesionist ca mine, dar n-a venit niciunul”, a povestit acesta. ”Fie sunt sfioși, fie se simt complexați de cât de vegetarian sunt eu.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 25.07.2020 10:24 Monden

National Cinematografic