Un român se plânge că nu l-au lăsat pe feribot în Grecia cu porcul

Voia şi el să se bucure de o vacanţă odihnitoare în Thasos, când colo s-a ales doar cu scandal şi dispreţ din partea autorităţilor elene! E povestea lui Marcel, un cetăţean de 49 de ani din Tecuci care a încercat să se îmbarce pe feribot cu porcul de 500 de kilograme pe care plănuia să îl taie în curtea hotelului din Golden Beach.

Bărbatul a încercat să-i cumpere porcului bilet, apoi să-l mituiască pe căpitan, însă răspunsul grecilor a fost mereu acelaşi: fără porcul de jumătate de tonă pe navă.

„Aveam totul pregătit: toporul, satârul, afumătoarea în portbagaj, două damigene de ţuică, un kilometru de maţe pentru cârnaţi… şi naşparliii ăştia nu mă lasă să mă urc pe vaporul lor cu porcul! Da’ ce să-i fac, băi nene, să-i dau drumu’ în apă şi să sper că ajunge singur în Thasos?”, se întreabă Marcel, pe culmile disperării.

„Ne-au distrus vacanţa. Tot mai bine era la noi la Jupiter”, se plâng soţia, soacra şi mama soacrei lui Marcel, înghesuite pe bancheta din spate cu porcul, sacii de cartofi şi o combină audio cu dublu CD şi luminiţe.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
21 iulie 2021 16:07
Citește mai mult despre: feribot Grecia porc

Alte articole

Vezi mai mult