Un român și-a dus sandvişurile la vrăjitoare, ca să-i scoată E-urile din ele

Românii ar face aproape orice pentru o alimentație sănătoasă. Cum nu prea știu ce se întâmplă pe această planetă, apelează, de fiecare dată când au de rezolvat o problemă, la străvechile obiceiuri și tradiții care i-au crescut în acest popor deosebit care este acum. Este și cazul lui Irinel Manta, un bucureștean care-și duce sanvișurile la vrăjitoare, să le facă descântece și să-i scoată E-urile din ele.

„Îmi place să mănânc sănătos și să am parte de cele mai proaspete produse. De aceea îmi pregătesc din timp sanvișurile pentru săptămâna ce va veni, apoi le pun în lada frigorifică și merg cu ele la vrăjitoare, să dea de blestem și de E-uri. Am încredere în ea. Într-o zi mi-a scos argintul viu dintr-o conservă de ton și mi-a dezlegat și un borcan de murături pe care nu-l puteam deschide”, spune Irinel Manta.

Deși colegii săi de muncă, ce-i fură constant sandvișurile, apreciază pasiunea pe care o pune acesta pentru mâncarea sănătoasă și naturală, aceștia cred că ar ieși mai ieftin dacă ar face o alegere mai rațională. „E suficient să pui niște brânză La Vache Qui Rit, care oricum e fără E-uri, și elimini intermediarul magic”, spun aceștia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

5 martie 2018 11:03

Alte articole

Vezi mai mult