Un român şi-a făcut analizele după sărbători şi i-a ieşit că e 80% porc

Șoc pentru un român care a avut inconștiența de a-și face analizele imediat după sărbătorile de iarnă. Așa cum orice om normal la cap se aștepta, rezultatul a fost dezastruos. ”Sunteți ceea ce mâncați, iar în ultima perioadă probabil ați exagerat cu porcul. Așa că acum sunteți 80% porc”, a sunat verdictul dur al medicului.

”Sincer, mă cam așteptam la asta”, spune soția bărbatului. ”De câteva zile mai mult guița decât vorbea, iar de stat în două picioare nu mai stă de dinainte de Crăciun. Sper, totuși, că situația va reveni la normal, că m-am săturat să rânesc după el în dormitor. Ca să nu mai zic că mă tot împiedic de troaca pe care și-a pus-o lângă ușă.”

Medicii trag un semnal de alarmă și roagă românii să evite analizele în această perioadă a anului. ”Nimeni nu poate obține analize decente în ianuarie”, spune ei. ”Nici măcar așa-zișii vegani, că până și ei au băgat pe ascuns cârnați, sarmale și friptură de porc cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Analizele ar trebui interzise în ianuarie, dacă nu chiar și-n februarie.”

Scris de Calin
4 ianuarie 2020 12:07
Citește mai mult despre: porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult