Premieră în chirurgia plastică românească! Decebal Popescu, un bărbat de 39 de ani din Capitală, a beneficiat ieri de prima operaţie de mărire de mână, efectuată cu succes la Spitalul de Mâini "Manuel Abagiu" din Băneasa.

maini_uriase.jpg
"Pacientul şi-a dorit în mod expres să poată ţine în mână şaorma mare de la Socului, pe care de obicei trebuie s-o iei în braţe", spune dr. Ahmed Falafel, care a condus intervenţia.

"În sfârşit pot să ţin cu o singură mână monstruozitatea aia de dimensiunile unui câine mediu", se laudă Popescu, proaspătul posesor al unor palme cât lopeţile de zăpadă. "În plus, cânt mult mai bine la pian."

Cunoscută pentru maioneza cremoasă, de origine incertă, şaorma de la Socului atinge, uneori, diametrul unui stejar de 60 de ani, putând hrăni între 6 şi 8 oameni sau un taximetrist, spun experţii în şaorma.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 05.09.2019 19:53 Monden

National Cinematografic