Un român şi-a hrănit porcul un an doar cu soia şi acum porcul are blog de lifestyle

Credeai că porcii sunt buni doar pentru carne şi şorici? De când e hrănit doar cu soia, porcul unui ţăran din Vâlcea dovedeşte că ştie să facă mai multe decât să se tăvălească în noroi şi să râme în pământ: merge la sală, îşi monitorizează indicele de masă corporală şi scrie chiar şi pe un blog de lifestyle.

“La un moment dat a venit un vecin cu o căruţă de soia, mi-a vândut-o foarte ieftin şi m-am gândit că-i tocmai bună pentru dat la porc”, spune Decebal Popescu, proprietarul porcului. “De un an, porcul mănâncă numai din soia aia şi parcă s-a schimbat. E drept, arată mai bine, dar e obsedat de fitness şi nutriţie şi şi-a făcut un blog, câştigă deja din advertoriale mai mult decât învăţătorul din sat.”

Potrivit unor apropiaţi ai lui Popescu, porcul a fost văzut uneori dând turul comunei pe bicicletă, iar alteori, din cocina lui răsunau melodii de zumba.

“Are şi un grup de porci cu care stă toată ziua pe Facebook, schimbă reţete cu soia, îşi măsoară caloriile… Eu mă bucur că e fericit aşa, dar mi-e groază că vine iarna şi va trebui să-l tăiem. Am o presimţire că va fi foarte aţos”, adaugă agricultorul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 august 2015 10:08
Citește mai mult despre: fitness lifestyle nutritie porc soia

Alte articole

Vezi mai mult