Viciile sunt întotdeauna mai păguboase decât credeai! Fumător înrăit, un bărbat de 36 de ani din cartierul Titan şi-a deprins şi câinele cu ţigările, iar acum trebuie să strângă după el, în fiecare zi, nu doar obişnuiţii rahaţi, ci şi o grămăjoară consistentă de chiştoace.

În plus, pe lângă mâncare şi jucării, Ştefan M. trebuie să-i cumpere căţelului şi ţigări, o lovitură dură pentru bugetul familiei.

bichonfumator.jpg
Actualmente, Pufi, un bichon maltez de dimensiunea unei pisici, fumează aproape un pachet pe zi, iar stăpânul său încearcă din răsputeri să-l convingă să se lase. "Recunosc, am fost un tâmpit să fumez de faţă cu câinele, dimineaţa, când îl scoteam la plimbare", spune Ştefan. "Într-o zi a lătrat că vrea şi el o ţigară, să vadă cum e, dar nici prin gând nu mi-ar fi trecut că o să-i placă."

"L-am înscris pe Pufi într-un program, i-am luat plasturi cu nicotină, cărţi motivaţionale, dar până acum nimic n-a mers. Fumează ca şarpele", recunoaşte stăpânul. "Până reuşesc să-l dezvăţ, o să trebuiască să umblu mereu cu două pungi - una pentru treaba mare şi alta pentru mucuri."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 17.03.2018 15:07 Monden

National Cinematografic