Un român şi-a învăţat câinele să fumeze şi acum trebuie să strângă şi chiştoacele după el

Viciile sunt întotdeauna mai păguboase decât credeai! Fumător înrăit, un bărbat de 36 de ani din cartierul Titan şi-a deprins şi câinele cu ţigările, iar acum trebuie să strângă după el, în fiecare zi, nu doar obişnuiţii rahaţi, ci şi o grămăjoară consistentă de chiştoace.

În plus, pe lângă mâncare şi jucării, Ştefan M. trebuie să-i cumpere căţelului şi ţigări, o lovitură dură pentru bugetul familiei.

Actualmente, Pufi, un bichon maltez de dimensiunea unei pisici, fumează aproape un pachet pe zi, iar stăpânul său încearcă din răsputeri să-l convingă să se lase. „Recunosc, am fost un tâmpit să fumez de faţă cu câinele, dimineaţa, când îl scoteam la plimbare”, spune Ştefan. „Într-o zi a lătrat că vrea şi el o ţigară, să vadă cum e, dar nici prin gând nu mi-ar fi trecut că o să-i placă.”

„L-am înscris pe Pufi într-un program, i-am luat plasturi cu nicotină, cărţi motivaţionale, dar până acum nimic n-a mers. Fumează ca şarpele”, recunoaşte stăpânul. „Până reuşesc să-l dezvăţ, o să trebuiască să umblu mereu cu două pungi – una pentru treaba mare şi alta pentru mucuri.”

Scris de Vasile
17 martie 2018 13:03
Citește mai mult despre: caine chistoace fumatori ţigări

Alte articole

Vezi mai mult