Un român şi-a luat WC second hand din Germania după ce a fost asigurat că bătrânica îl folosea doar o dată pe săptămână

Sătul să râdă vecinii de el că are buda în fundul curţii, un locuitor al unei comune din Ilfov a aplicat singura metodă pe care o cunoştea! În urmă cu câteva ore, acesta a fost la târgul de la Vitan, unde a bătut palma cu un samsar de WC-uri care l-a convins să achiziţioneze un superb vas de toaletă Grohe, model 2002, cu doar 60000 de defecări reale la bord.

„Sunt foarte mulţumit de achiziţie”, spune Jean Toma, noul proprietar al closetului. „Omul de la care l-am cumpărat spune că a aparţinut unei bătrânici care îl folosea doar duminica, după ce se întorcea de la piaţă. În rest, ţinut numai în baie, lustruit cu ceară, toate reviziile făcute, săpunelul schimbat periodic. Ţiplă, nene! Şi poate cel mai important e că a fost rulat doar în Germania. Acolo oamenii sunt mult mai atenţi la ce mănâncă.”

Cazul lui Jean Toma este unul fericit, însă tot mai mulţi români devin victimele înşelăciunilor, avertizează autorităţile. Cei care cumpără vase de WC la mâna a doua sunt îndemnaţi să apeleze la serviciile unui instalator profesionist. Doar acesta e calificat să se uite sub capac pentru a estima gradul de uzură al căcăstorii, kilometrajul real şi istoricul accidentelor.


Scris de Vasile
11 februarie 2018 09:02
Citește mai mult despre: second hand toaleta WC

Alte articole

Vezi mai mult