Un șofer bucureștean ne-a consolidat renumele de cel mai inventiv popor din lume, după ce a găsit o soluție ingenioasă pentru a-și mări vizibilitatea în trafic. Deranjat de sutele de cruciulițe lipite pe parbriz, acesta a dat o gaură în plafon și și-a montat un periscop, ca să nu se mai chinuie să vadă doar frânturi de drum atunci când se urcă la volan.

periscop_dacie.jpg
"Vedeți dacă am pus 437 de cruciulițe în geam? Dumnezeu mi-a trimis această idee genială. Chiar devenise o problemă să nu mai văd nimic prin parbriz, nici nu-mi dau seama cum de nu am călcat zeci de pietoni până acum. Probabil i-a ferit Dumnezeu, că am pus 437 de cruciulițe în geam. Hai s-o pun și p-asta cu leduri multicolore, să fie 438", spune Relu Cazan, inventatorul periscopului minune.

Acesta se gândește să breveteze invenția. "E foarte util, mai ales în traficul bucureștean. Poți să îl ridici, să vezi cam câți kilometri are coada de mașini din fața ta, e folositor chiar și pe sub apă, când intri într-o groapă proaspăt umplută de ploaie. O să mă umplu de medalii la Salonu' de Invenții de la Geneva, deși aș prefera să mă umplu de cruciulițe", a mai spus acesta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Thursday, 08.01.2015 03:36 Monden

National Cinematografic