Un român suferă de o boală rară care îl face să meargă cu plăcere la dentist

Cazul unui craiovean de 39 de ani a uluit lumea medicală! Încă de când se ştie, Nicolae V. s-a dus cu plăcere la medicul stomatolog, chiar şi când dantura sa era în stare perfectă şi nu avea nevoie de tratament. “Sunt dependent de freza dentară, când îi simt atingerea delicată pe dinţi simt că am ajuns în Paradis”, spune craioveanul.

Chiar dacă, între timp, anumite tratamente stomatologice pot fi efectuate cu laserul, craioveanul nici nu vrea să audă de aşa ceva. “Am o frică iraţională de laser, să mergi la un dentist care foloseşte o astfel de aparatura e ultimul lucru pe care un om normal la cap ar prefera să-l facă. Numai când mă gândesc la aşa ceva mă apucă fiorii.”

Mai mult de-atât, Nicolae V. spune că singurele sunete care îl relaxează cu adevărat sunt cele produse de freza dentară. “Am acasă zeci de înregistrări cu sunete produse de «albinuţă». Când sunt stresat sau nu pot să adorm, îmi pun sunetele în căşti şi mă relaxez imediat. Nu-mi pot imagina viaţa fără aceste sunete”, s-a confesat craioveanul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 ianuarie 2013 15:01

Alte articole

Vezi mai mult