Un român trimite plicuri cu mesaje de mulțumire celor care nu l-au invitat la nuntă anul acesta

Se spune că recunoștința se arată cel mai bine prin fapte, iar bucureșteanul Victor R. a decis să urmeze întocmai această sintagmă. Pentru că nu a fost invitat la nici o nuntă în 2015, bărbatul a trimis mesaje de mulțumire și cadouri, prin care a mulțumit celor care l-au scutit și anul acesta de a trece prin tortura unei nunți.

„Puțini sunt cei care realizează cu adevărat cât sunt de norocoși că nu au fost invitați la vreo nuntă. Cei mai mulți ignoră această binecuvântare, își dau seama de ea abia când se trezesc cu invitația în cutia poștală, și simt că cerul se prăbușește peste ei. Eu am conștientizat acest noroc, de aceea am început să trimit mulțumiri prin poștă prietenilor și cunoștințelor care nu m-au invitat la nunta lor, celor care nici măcar nu sunt într-un cuplu, și mai ales celor care nu au de gând să se căsătorească vreodată. Recunoștința îți dă o stare de bine aproape la fel de mare ca aceea de a nu fi prezent la o nuntă”, a declarat Victor R.

Bărbatul spune că nu se va opri aici. „Acum, că am terminat cu rudele și cunoștințele, plănuiesc să trimit mesaje și cadouri tuturor românilor care nu m-au invitat la nunta lor, chiar dacă nu-i cunosc”, spune acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
27 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult