Un sat din județul Vaslui se laudă cu cele mai multe topoare în cap de locuitor

Bucurie mare pentru locuitorii din Bârlad, după ce satul lor a intrat în Cartea Recordurilor pentru performanța de a avea cele mai multe topoare în cap de locuitor. Extrem de încântat, primarul Bârladului a anunțat că va organiza o bătălie imensă cu topoare pentru a celebra acest frumos record, dar și că va construi o statuie a unui topor imens.

Sătenii din Bârlad spun că nici nu puteau visa la această performanță acum câțiva ani. „Până să vină actualul primar, Ghiocel Asimionesei, era greu să-ți faci treaba cu toporul, că riscai destul de multe. Dar el a avut o idee genială: a desființat complet poliția și jandarmeria, moment în care datul cu toporul în cap a prins avânt în satul nostru“, a povestit un bârlădean.

Mai mult, primarul s-a asigurat că toți locuitorii satului au acces la topoare bine ascuțite. A lansat programul rabla pentru topoare, a montat prin tot satul aparate gratuite de ascuțit topoare, iar în unele cazuri a dat chiar și topoare gratis – mai exact, celor extrem de săraci, fără posibilități.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 mai 2022 13:48
Citește mai mult despre: topor Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult