Vestea că una dintre nevestele șeicului din Dubai a fugit cu copiii l-a pus în gardă și pe șeicul din Fujairah. După ce și-a numărat de trei ori nevestele, să se asigure că nu greșește, șeicul a descoperit că-i lipsesc nu mai puțin de 10 neveste. 

seic_cu_multe_neveste.jpeg ”10 e o estimare, pentru că, sincer vă spun, nu știu sigur câte neveste am în total, că n-am stat niciodată să le număr. Luam câte 3-4 odată și s-au tot adunat”, a spus șeicul. ”Dar e clar că-mi lipsesc vreo 10, că mi-a spus mama câte neveste ar trebui să am, că ea e soacră, le cam ține evidența.”

Șeicul din Fujairah spune că și-a învățat lecția și va angaja un numărător de neveste. ”Voi căuta un om de încredere, pe care îl voi pune să-mi numere neveste și dimineața, și seara”, a anunțat acesta.

Dar poate o surpriză și mai mare a șeicului a fost că unele dintre nevestele care încă nu l-au părăsit sunt, de fapt, bărbați. ”Știți cum e, uneori le iei de nevastă la o beție și nici nu știi ce iei, se mai întâmplă”, s-a scuzat șeicul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 04.07.2019 13:52 Monden

National Cinematografic