Un show păcătos, în Guinness Book pentru platoul cu cele mai multe boli venerice pe cap de locuitor

Sorin Oprescu este probabil invidios pe Dan Capatos, după ce moderatorul de la „Un show păcătos” a obţinut pentru emisiunea sa un binemeritat loc în Cartea Recordurilor. Nicăieri pe planetă nu există un platou de emisiune TV în care numărul de boli venerice pe cap de locuitor să fie atât de mare. Zeci de boli de „păcătos”, mai exact.

„Sunt atât de multe boli venerice pe cap de locuitor în platoul lui Capatos, încât reprezentanţii noştri au fost nevoiţi să folosească costume de protecţie, genul care se folosesc la pandemii, ca să verifice recordul fără să se îmbolnăvească”, spun cei de la Guinness Book. „Boli venerice au toţi, moderatorii, asistentele şi, evident, invitaţii.”

Precedentul record îi aparţinea Dan Diaconescu, însă acesta a fost efectiv spulberat de Capatos. Şi nu pentru că Dan Diaconescu a rămas fără emisiune, dau asigurări cei de la Guinness Book, ci pur şi simplu pentru că „Un show păcătos” a dus noţiunea de cloacă la un nivel la care nici măcar Dan Diaconescu nu s-a ridicat vreodată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 octombrie 2013 12:10

Alte articole

Vezi mai mult