Sărbătoare în Pipera: cel mai îndrăgit locatar al unei clădiri de birouri a atins 200 kg! Este vorba despre Fănică, un şoarece care domiciliază de câţiva ani într-un open space de la etajul şase. Deşi, iniţial, rodea cabluri ca un şoarece obişnuit, Fănică a descoperit repede belşugul de pufuleţi de pe podea, iar hrana aurie şi foarte nutritivă l-a ajutat să atingă proporţii nemaivăzute.

soareceuriascorporatie.jpg

“După cum probabil ştiţi, corporatiştii au o dietă alcătuită exclusiv din iaurt şi pufuleţi. Cei din urmă sunt un nutreţ foarte bogat în energie. Problema e că fac multe firimituri, iar dacă un pufulete cade pe jos, nu-l mai mănâncă nimeni. Pentru şoareci, veveriţe şi alte rozătoare mici, acest obicei bizar al corporatiştilor e o adevărată binecuvântare”, explică Toma Grigore, zoolog la Institutul pentru Convieţuirea cu Animalele din Ilfov.

Iniţial foarte speriaţi de prezenţa gigantului blând, angajaţii multinaţionalei în care locuieşte şoarecele Fănică s-au obişnuit cu el şi îi aduc, uneori, mici atenţii: pufuleţi traşi în ciocolată sau pufuleţi cu surprize. “Dacă o ţine tot aşa, în câteva luni de zile ajunge cât CEO-ul”, a comentat un angajat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 28.03.2017 12:05 Monden

National Cinematografic