Un şofer a adormit la volan şi a izbit frontal Liechtensteinul! Micuţul stat e la terapie intensivă

Accident grav la graniţa elveţiană! Un şofer inconştient, cu numere de Franţa, a adormit la volan, după care maşina condusă de acesta a părăsit carosabilul şi a izbit frontal statul Liechtenstein, care staţiona regulamentar între Elveţia şi Austria. Deşi a supravieţuit, micuţul stat european se află momentan internat într-o clinică din Austria, la terapie intensivă.

„Pacientul Liechtenstein este stabil şi suntem încrezători că îşi va reveni complet. Nu e prima dată când ajunge în spital, chiar acum câteva luni l-am tratat pentru o julitură, după ce a căzut cu bicicleta. E un stat mic, însă tare neastâmpărat. După ce şi va reveni voi avea o discuţie lămuritoare cu el, să-i explic că nu mai e tânăr şi ar trebui să se comporte în consecinţă”, a spus medicul de familie al statului Liechtenstein.

Medicii care se ocupă de Liechtenstein au fost avertizaţi că pacientul lor ţine în această perioadă Postul Paştelui, fiind mai religios de felul lui. Aceştia au primit de altfel o listă cu alimentele pe care Liechtensteinul le poate consuma pe perioada postului, dar şi cu zilele în care are dezlegare la peşte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 martie 2013 14:03

Alte articole

Vezi mai mult