Un șofer a aruncat un chiștoc pe geam și doi polițiști s-au bătut pe el

Scandal provocat de un șofer care a aruncat un chiștoc pe geamul mașinii! Ghinionul a făcut ca gestul său să fie remarcat de cei doi polițiști care dirijau intersecția și până la scandal nu a mai fost decât un pas. Pentru că șoferul inconștient a aruncat o țigară doar pe jumătate fumată, cei doi polițiști efectiv au plonjat ca să recupereze chiștocul, lovindu-se cap în cap.

Dar faptul că s-au ales cu câte un cucui și le-a zburat chipiul la câțiva metri distanță nu i-a oprit. Câteva minute bune cei doi polițiști s-au lovit cu pumnii și picioarele, în încercarea de a pune mâna pe chiștoc. Într-un final, unul dintre polițiști a renunțat, însă nu pentru că cel mai inteligent cedează, ci pentru că și-a amintit că el s-a lăsat de fumat acum 7 ani.

Incidentul de azi nici nu se compară însă cu scandalul monstru de acum 4 ani, când un șofer glumeț a aruncat o bancnotă de 100 de euro în dreptul unei secții de poliție. Atunci, nu mai puțin de 174 de politiști s-au încăierat pe bancnotă, într-o bătaie generală care a durat aproape 2 ore. Iar la final a fost nevoie de nu mai puțin de 14 ambulanțe pentru a ridica polițiștii grav răniți în încăierare.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
28 octombrie 2020 07:53
Citește mai mult despre: bătaie politist țigară

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult