Minivacanță eșuată pentru un bucureștean plecat cu familia spre munte. În mod complet inexplicabil, când a ajuns în Bușteni n-a găsit acolo tradiționala coloană kilometrică de mașini. Bizarul fenomen a fost remarcat nu doar de șofer, cât și de soția și cei doi copii minori, unul din aceștia chiar începând să plângă de frică.

sofer_derutat_dn1.jpg

”Sincer vă spun, mi-a fost frică să merg mai departe, așa că m-am întors imediat spre București”, a povestit șoferul ghinionist. ”Să intri în Bușteni și să nu vezi coloană imensă de mașini e ca și cum ar trece pe lângă tine un om fără cap sau un cocalar care mătură semințele de pe jos. Pentru o cliă chiar eram convins că sunt într-un episod din «The Twilight Zone», atât de tare m-am speriat.”

Șoferul spune că a condus cu spaimă tot drumul de întoarcere și abia când a intrat în București și a prins câteva blocaje, niște claxoane insistente și mai multe înjurături i-a mai revenit inima la loc. ”Am fost palizi tot drumul, și eu și soția. Copiii, înspăimântați, un cuvânt n-au scos tot drumul. Abia la primele claxoane și-au mai revenit și bieții de ei. Bine că am ajuns vii acasă, nici nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă mergeam mai departe spre munte”, a spus acesta.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 28.04.2017 17:12 Monden

National Cinematografic