Un şofer a văzut că nu e coloană la Buşteni şi, de frică, s-a întors în Bucureşti

Minivacanță eșuată pentru un bucureștean plecat cu familia spre munte. În mod complet inexplicabil, când a ajuns în Bușteni n-a găsit acolo tradiționala coloană kilometrică de mașini. Bizarul fenomen a fost remarcat nu doar de șofer, cât și de soția și cei doi copii minori, unul din aceștia chiar începând să plângă de frică.

”Sincer vă spun, mi-a fost frică să merg mai departe, așa că m-am întors imediat spre București”, a povestit șoferul ghinionist. ”Să intri în Bușteni și să nu vezi coloană imensă de mașini e ca și cum ar trece pe lângă tine un om fără cap sau un cocalar care mătură semințele de pe jos. Pentru o cliă chiar eram convins că sunt într-un episod din «The Twilight Zone», atât de tare m-am speriat.”

Șoferul spune că a condus cu spaimă tot drumul de întoarcere și abia când a intrat în București și a prins câteva blocaje, niște claxoane insistente și mai multe înjurături i-a mai revenit inima la loc. ”Am fost palizi tot drumul, și eu și soția. Copiii, înspăimântați, un cuvânt n-au scos tot drumul. Abia la primele claxoane și-au mai revenit și bieții de ei. Bine că am ajuns vii acasă, nici nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă mergeam mai departe spre munte”, a spus acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 aprilie 2017 15:04
Citește mai mult despre: 1 mai ambuteiaj DN1 trafic

Alte articole

Vezi mai mult