Un șofer beat a violat o tânără chiar pe trecerea de pietoni

Băutura la volan face din nou victime. Un șofer din Vaslui a intrat în plin într-o tânără pe trecerea de pietoni și a violat-o cu sălbăticie chiar în mijlocul străzii. Se pare că incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Bărbatul spune că, dacă n-ar fi băut, ar fi evitat-o pe tânără, poate nici măcar nu s-ar fi uitat la ea.

Potrivit martorilor, șoferul a intrat în ea din spate. Tânăra s-a opus accidentului și a strigat încontinuu după ajutor, dar nimeni n-a sărit să o scoată de sub fiarele contorsionate pe care șoferul le avea în penis.

Momentan, bărbatul se află în cercetări și pentru fugă de la locul accidentului. După ce a terminat, el și-a ridicat pantalonii și a plecat în grabă, spunând că are ceva de făcut.

Deși șoferul era beat, martorii spun că nu este doar el responsabil pentru ce s-a întâmplat. Potrivit lor, și femeia e de vină, deoarece s-a angajat în traversare îmbrăcată extrem de sumar. Se pare că șoferul a fluierat-o, dar ea nu s-a dat la o parte și în cele din urmă n-a mai putut s-o evite.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
6 mai 2011 06:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult