Un speaker motivațional din Cluj și-a convins proprietarul să-l mai amâne cu chiria

Reușită extraordinară a unui speaker motivațional din Cluj. Acesta spune c-a reușit să-și convingă proprietarul, reprezentantul unei categorii de oameni din cei mai fioroși, să-l amâne cu chiria pentru a doua lună la rând. Dacă o amânare de o lună s-a mai pomenit, două consecutive reprezintă ceva cu adevărat rar și extraordinar.

Ce-i drept, performerul clujean a avut de partea sa un argument făcut cadou de guvern, care a decis recent că speakerii motivaționali vor fi scoși de pe lista beneficiarilor de șomaj. Aparent, această lovitură financiară primită de speakerul motivațional este cea care l-a convins pe proprietar să lase de la el și să-l mai amâne o lună cu plata chiriei.

Încântat c-a reușit să-și înduplece fiorosul proprietar, speakerul motivațional a alergat de fericire prin casă, dar s-a izbit destul de tare cu capul de perete – pentru că garsoniera în care stă are, totuși, doar 8 metri pătrați. Chiar în aceste momente speakerul motivațional își testează talentul pe un vecin, încercând să-l convingă să-i dea 15 lei de taxi, ca să ajungă la spital.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 octombrie 2022 07:25
Citește mai mult despre: chirie cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult