E plină România de speakeri motivaționali, dar câți se pot mândri cu rezultate palpabile? Foarte puțini, de aceea reușita lui Adrian Niculescu din București este una de-a dreptul remarcabilă, acesta reușind să-și convingă părinții să-i mai trimită 100 de euro pentru chirie că iarna e întreținerea mai mare și a afectat bugetul, că vine și gazul, trebuie plătit fondul de rulment și schimbată o priză, că proprietarul e plecat din țară. 

Motivational-Speaker-Sharjah.jpg

Acesta a început prin a le oferi o invitație la un seminar de dezvoltare personală și, după ce părinții s-au arătat interesați, le-a povestit și de worshopul personalizat care cuprinde cele 7 obiceiuri ale oamenilor de succes, precum și un modul de mindfulness.

„După ce ne-a vorbit două ore gesticulând încontinuu, maică-sa a zis că are o oală pe foc în bucătărie și nu mai poate să stea iar pe mine mă cam durea capul, așa că i-am dat 100 de euro să tacă din gură. Și-a făcut o poză cu mine, cică s-o pună la el pe site, dar cred că mi-a greșit numele, că mi-a spus altfel și eram trecut ca CEO de multinațională, nu mecanic auto la service”, a declarat tatăl speakerului motivațional. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 12.12.2018 19:51 Monden

National Cinematografic