Un speaker motivaţional şi-a convins părinţii să-i mai trimită 100 de euro pentru chirie

E plină România de speakeri motivaționali, dar câți se pot mândri cu rezultate palpabile? Foarte puțini, de aceea reușita lui Adrian Niculescu din București este una de-a dreptul remarcabilă, acesta reușind să-și convingă părinții să-i mai trimită 100 de euro pentru chirie, că întreținerea e mare, că vine și gazul, trebuie plătit fondul de rulment și schimbată o priză, că proprietarul e plecat din țară.

Acesta a început prin a le oferi o invitație la un seminar de dezvoltare personală și, după ce părinții s-au arătat interesați, le-a povestit și de worshopul personalizat care cuprinde cele 7 obiceiuri ale oamenilor de succes, precum și un modul de mindfulness.

„După ce ne-a vorbit două ore gesticulând încontinuu, maică-sa a zis că are o oală pe foc în bucătărie și nu mai poate să stea iar pe mine mă cam durea capul, așa că i-am dat 100 de euro să tacă din gură. Și-a făcut o poză cu mine, cică s-o pună la el pe site, dar cred că mi-a greșit numele, că mi-a spus altfel și eram trecut ca CEO de multinațională, nu mecanic auto la service”, a declarat tatăl speakerului motivațional.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 decembrie 2018 17:51
Citește mai mult despre: chirie parinti speaker motivational

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult