E plină România de speakeri motivaționali, dar câți se pot mândri cu rezultate palpabile? Foarte puțini, de aceea reușita lui Adrian Niculescu din București este una de-a dreptul remarcabilă, acesta reușind să-și convingă părinții să-i mai trimită 100 de euro pentru chirie că iarna e întreținerea mai mare și a afectat bugetul, că vine și gazul, trebuie plătit fondul de rulment și schimbată o priză, că proprietarul e plecat din țară. 

Motivational-Speaker-Sharjah.jpg

Acesta a început prin a le oferi o invitație la un seminar de dezvoltare personală și, după ce părinții s-au arătat interesați, le-a povestit și de worshopul personalizat care cuprinde cele 7 obiceiuri ale oamenilor de succes, precum și un modul de mindfulness.

„După ce ne-a vorbit două ore gesticulând încontinuu, maică-sa a zis că are o oală pe foc în bucătărie și nu mai poate să stea iar pe mine mă cam durea capul, așa că i-am dat 100 de euro să tacă din gură. Și-a făcut o poză cu mine, cică s-o pună la el pe site, dar cred că mi-a greșit numele, că mi-a spus altfel și eram trecut ca CEO de multinațională, nu mecanic auto la service”, a declarat tatăl speakerului motivațional. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 12.12.2018 17:51 Monden

National Cinematografic