Un star rock din Alexandria a recunoscut că încă mai este virgin

Deși este adorat de milioane de adolescente din întreaga lume, un teleormănean din Alexandria a mărturisit că nu a făcut niciodată sex. Vasile Gipan, un rocker de 28 de ani, este liderul trupei The Human Sex Machine. El nu a avut încă relații intime cu o femeie deoarece nu a găsit persoana potrivită.

La concertele pe care trupa lui le dă pe marile arene ale Europei, tinerele din primele rânduri sunt în delir și întind mâna spre scenă să-l atingă, însă lui Gipan gestul lor libidinos îi provoacă greață. Fetele ar da orice ca să ajungă în patul lui, dar rockerul consideră că niciuna nu merită, doarece abia le cunoaște și încă nu i-au câștigat încrederea.

“Multe sunt  genul de femei care își dau bluza jos după prima melodie. Nu am nevoie de așa ceva. Eu vreau o persoană care să aibă răbdare cu mine, în fața căreia să-mi deschid sufletul. Ele una-două vor sex.”

Lui Gipan nu i se pare decent ca, în timp ce el cântă despre sentimentele pe care le nutrește, niște fetișcane în călduri să-și arunce sutienul pe scenă. “E lipsă de respect, în primul rând. Ce-ar fi să merg și eu la ele la muncă și să-mi pun chiloții pe biroul lor?”

Starul din Alexandria spune că nu regretă că nu a făcut sex. El a ieșit de câteva ori cu niște fane, însă și-a dat repede seama că ele umblă după altceva și le-a dat papucii până să ajungă în pat și să fie prea târziu.

“Nu-mi pare rău că n-am făcut sex. Mă păstrez pentru persoana potrivită. N-are rost să mă grăbesc, sunt sigur că ea va apărea la un moment dat și că prima noapte de dragoste va fi ceva special.”

Scris de TNR
10 mai 2011 05:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult