Un student a primit prin poştă un covor de la maică-sa, cu biletul: “Îl baţi şi mi-l trimiţi înapoi”

Chiar dacă a plecat la Bucureşti să facă o facultate, nu a scăpat de responsabilităţi! Aflat la poştă să-şi ridice coletul cu zacuscă trimis de părinţi, un student a descoperit că pachetul e mai greu decât de obicei. Înăuntru era un covor persan, model 1984. Tânărul a realizat ce se întâmplă, dar era prea târziu!

„Am crezut că mi-au trimis mai multă zacuscă. Am urlat de bucurie! Dar de fapt era covorul din sufrageria părinţilor mei. Mama mă roagă să-l bat bine şi să-l trimit înapoi. Coletul de retur e timbrat deja, n-am cum să scap”, explică Marian Coltea, studentul obigat să bată covorul.

“Acum înţeleg de ce atunci când au venit cu mine la cazări s-au interesat care cămin are bătător de covoare. Râde tot căminul de mine. Eu am sunat-o pe mama, i-am zis să mai schimbe şi ea covoarele. Eu am unul în cameră, l-am luat de la Dedeman. Acum au şi secţiune de covoare, şi preţurile sunt foarte bune. Decât să-l bat pe ăsta mai bine le trimit unul nou”, a mai spus studentul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

23 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult