Un student a realizat că e adoptat. Maică-sa nu i-a spus să aducă caserolele înapoi

A trebuit să ajungă la facultate ca să afle, și nu direct de la părinții lui, că este adoptat. Este cazul tragic al lui Traian Dragomirescu din Buziaș, un tânăr care a venit la facultate la București la Relații Internaționale și a aflat în doar câteva zile că este adoptat.

„Abia ce primisem primul pachet de acasă de la părinți că m-a și sunat mama. M-a întrebat dacă totul a ajuns cu bine, dacă nu s-au răsturnat sarmalele, dacă nu e lovit ceva. Dar n-a zis nimic de caserole. Am întrebat-o eu, mamă, sigur nu vrei caserolele alea înapoi? Știți ce mi-a zis? Nu, dă-le dracului, am plină casa de ele. Folosește-le și tu la ceva, ține-ți marijuana în ele să nu pută prin cămin”, a povestit Traian momentul în care a aflat că este adoptat.

Acesta și-a confruntat părinții și i-a întrebat, sigur, chiar nu vor, măcar alea luate în promoție la Mega, Neoflam, sau alea de margarină de-aia bună, de pe vremea când se făceau cutii trainice, iar aceștia au rămas la fel de indiferenți. „Noi tot te iubim, dragul nostru, nu contează cine te-a făcut. Păstrează-le”, i-au spus neînduplecați părinții.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 noiembrie 2019 12:11
Citește mai mult despre: student

Alte articole

Vezi mai mult