Te lauzi că ai văzut cap-coadă un amărât de serial? Asta nu-i nimic! Decebal Popescu, un student de 23 de ani din Capitală, are la activ o realizare supraomenească: s-a uitat la toate clipurile de pe YouTube , iar acum aşteaptă cu înfrigurare să apară un sezon nou.

terminat_youtube_telefon.jpg
Un tip meticulos, Decebal a urmărit filmuleţele în ordine cronologică: "Primul e din 2005 şi nu e foarte amuzant - sunt doar fondatorii Youtube la grădina zoologică. După aia treaba devine chiar palpitantă. Aseară m-am uitat la cei mai noi 200 de vloggeri din Uganda şi cred că cu asta am pus punct."
 
În prezent, apropiaţii spun că Decebal nu doar că are o cultură muzicală vastă şi ştie toate farsele născocite vreodată, dar poate identifica rasa unei pisici doar după mieunat. "Singurul lucru care mă enervează la el e că nu pot să-i arăt niciodată ceva nou pe YouTube. A văzut deja", mărturiseşte prietena tânărului.
 
Având în vedere că tânărul n-a petrecut mult timp la calculator, mulţi se întreabă cum a reuşit să vadă tot YouTube-ul în câteva luni. "Eu îl bănuiesc că are cartelă Vodafone. Spunea că primeşte o grămadă de MB înapoi în funcţie de cât net consumă", a comentat Mihai, colegul de cameră, verde de invidie.  "Nu-i nimic, îi arăt eu lui - mă înrolez acum în campanie şi mă aleg cu ditamai bonusul. Atunci vedem cine navighează mai bine. Net foloseşti, net primeşti!"

Scris de Advert Einstein | Thursday, 06.07.2017 09:54 Monden

National Cinematografic