Un student, bănuit că e gay pentru că are perdele în camera din cămin

Îl cheamă Marcel Panselici, e poreclit Botique, locuieşte în P5, camera 302, e student şi trăieşte o veritabilă dramă: pentru că are perdele în cameră, colegii îl bănuiesc că ar fi gay.

„I se spune Botique. Eu nu vreau să comentez, dar pe lângă perdele să ştiţi că are şi preşuleţe la uşă, atât pe interior, cât şi la exterior. Vă daţi seama că e puţin dubios, nu?”, comentează Marcela Ciuruc, studentă care stă pe acelaşi palier cu Panselici.

Fetele de pe palier confirmă bănuielile colegilor lui Panselici şi spun că a ales să stea în cameră cu un prieten ciudat, care se dă cu ruj, se îmbracă în rochii şi poartă pantofi cu toc.

„Când venim de la duşuri suntem… na… aproape goale. Botique nu ne-a tras niciodată de prosop. Afişează o indiferenţă ostentativă, n-a ciupit nici măcar o colegă de fund”, izbucneşte Marcela, colega de palier.

Şi ceilalţi studenţi din cămin s-au prins că e ceva în neregulă cu Panselici.

„Seara, dacă te uiţi din afara căminului, imediat vezi geamul lui Panselici. Are perdele şi draperii roşii din satin, iar în cameră duduie Freddie Mercury şi Elton John”, spune Mioara Papuc, o altă colegă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
8 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult