Un student de la Poli a intrat din greșeală în ASE şi i-a căzut bila de pe clădire în cap

Ceea ce n-au reușit generații întregi de studente de la ASE a reușit un politehnist: a dat jos bila de pe clădire. Este vorba de un tânăr care s-a înțeles cu alţi virgini din Politehnică să joace League of Legends în reţea, dar a greşit adresa. Și imediat ce s-a apropiat de ASE, bila efectiv a țâșnit de pe clădire, lovindu-l în plin.

Iar ăsta a fost doar începutul. După ce a aterizat peste bietul politehnist, bila a sărit, a ricoşat şi i-a mai căzut odată în cap. Și deși în apropiere se aflau colegii lui de la Poli, niciunul n-a intervenit, de frică să nu le sară și lor bila în cap. Au sunat însă la salvare și abia după ce medicii l-au ridicat pe studentul de la Poli bila a sărit la loc pe clădirea ASE-ului.

Medicii au fost șocați de starea politehnistului. Se pare că acesta era atât de virgin încât n-avea și nici n-a avut vreodată coșuri și nici măcar nu trecuse de pubertate. Și, până la asistenta medicală care s-a ocupat de el, nu fusese atins de nici o femeie, nici măcar de educatoarea de la grădiniță sau de vreo profesoară.

El se află acum în stare stabilă și este în afara oricărui pericol. Ca să fie totuși păstrat în bune condiții, medicii au decis ca pe ecranul EKG-ului să ruleze filme porno, pentru ca studentul să vadă ceva familiar în fața ochilor. Acesta este acum conștient și spune că nu are ce să-i reproşeze bilei de pe ASE. „E strict vina mea, mi-am cam căutat-o şi am meritat-o cu prisosință“, a recunoscut cu sinceritate politehnistul.

„Până la urmă, legenda spune că bila va cădea peste o persoană virgină, dar nu a zis nimeni că trebuie neapărat să fie studentă la ASE. Deci profeţia s-a îndeplinit“, a anunțat, extrem de încântat, rectorul de la ASE.

Scris de Calin
5 martie 2023 10:48
Citește mai mult despre: bila ASE student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult