Un student de la Poli e atât de chibzuit, că taie chipsurile în două felii ca să-l ţină mai mult

Cine spune că nu mai există inovație în România nu știe despre ce vorbește. În îndepărtatele cămine de la Poli, aceste mine din Moria ale țării, un student a reușit ce oameni de știință mult mai pregătiți nu au putut să facă. Acesta a reușit să taie un chips în două felii, pe transversală, atfel încât să obțină două cipsuri mai subțiri.

„Sunt savanți care se ocupă cu probleme minore, tăiatul atomului în două, tăiatul electronului în două, dar cu ce ne ajută asta pe noi, muritorii de rând. Pe când Marcel Popescu a reușit, dintr-o singură pungă de chipsuri, să facă două pungi de chipsuri cu gust intensi și savuros”, a povestit un coleg de cămin.

Dar tânărul student Marcel nu vrea să se opească aici. Acesta a construit, din diverse piese găsite prin cămin și ce i-au mai trimis părinții de-acasă, un bisturiu subatomic cu care vrea să taie chipsul în 64 de felii atât de subțiri încât trebuie ținute în vid să nu se frângă. Specialiștii în fizică cuantică recomandă însă ca, dacă nu sunteți savanți, să vă rezumați la chipsurile clasice, de mărime normală, ba chiar un pic groase, ce se găsesc, de exemplu, prin pungile de Chio Chips.

19 noiembrie 2016 13:11
Citește mai mult despre: chipsuri economie Politehnica studenti

Alte articole

Vezi mai mult