Explozia chiriilor din Cluj îi bagă pe tineri în tot felul de belele! George Mihai, student la Filosofie în oraşul de la poalele Feleacului, încearcă de câteva săptămâni să ducă la capăt o veche tradiţie studenţească şi să-şi bea toţi banii de chirie.

Din păcate, pentru că banii de chirie sunt deosebit de mulţi, tânărul s-a îmbătat atât de tare încât a fost luat cu ambulanţa - nu o dată, ci de şapte ori.

beatdechirie.jpg
“În halul ăsta am ajuns, să nu ne putem bea banii de chirie fără să intrăm în spital. Am un prieten la Iaşi care-şi poate sparge toată chiria pe două sticle de Săniuţa, şi stă la două camere! DOUĂ CAMERE!”, a exclamat George, chiar înainte să se prăbuşească a opta oară pe duşumeaua micii garsoniere.

“Unde stăm noi, ne costă vreo 800 de euro pe lună. Cota lui George e de jumătate. Ştiu că băutul banilor de chirie e un obicei vechi al studenţilor, dar încercaţi voi să beţi de 400 de euro în cartierul ăsta! E trei lei o bere la parterul blocului”, spune Vlăduţ, colegul de cameră al lui George. “Eu nu mă încumet, aştept să mai scadă chiriile, că doar n-am doi ficaţi."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 07.11.2017 18:47 Monden

National Cinematografic