Un student la Poli nu s-a spălat pe mână de o lună, după ce a atins accidental o tipă în autobuz

Printre studenții la Politehnică există un nou erou! Este vorba de un student de la Calculatoare, căruia practic i-a pus Dumnezeu mâna în cap: acum o lună, în timp ce se plimba cu autobuzul, o tipă extrem de sexy s-a atins din greșeală cu fundul de mâna norocosului.

De atunci, studentul spune că nu s-a mai spălat deloc pe mâna norocoasă, și nici nu intenționează s-o facă degrabă. Pe lângă admirația colegilor, studentul s-a ales și cu foarte mulți bani: toți colegii care vor să dea mâna cu el trebuie să plătescă 5 lei, iar doritori să plătească sunt cu sutele.

Mulți alți studenți de la Politehnică au luat cu asalt autobuzele în ultima lună, în speranța că Dumnezeu își va întoarce fața și spre ei și se va atinge o tipă sexy de ei, dar fără noroc până acum. De majoritatea s-au atins fie vreo pensionară, fie, în cele mai fericite cazuri, câte-o gospodină de peste 40 de ani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult