Un student venit în vacanţă i-a dat şpagă propriei mame ca să-i dea o cameră mai bună

Descurcăreţ! Învăţat să fie băiat isteţ în Regie, un student întors acasă în vacanţă a luat-o deoparte pe maică-sa şi i-a dat o şpagă de 500 de lei, ca să-l cazeze într-o cameră mai bună, în apartamentul lor din Râmnicu-Vâlcea. Pentru aceşti bani, maică-sa l-a pus pe fratele lui să doarmă pe jos în hol, ca să-l lase singur în cameră pe student.

“Stau doar 3 luni acasă, dar eu zic că 500 de lei au fost bine investiţi. Am și baia mea, ceilalţi membri ai familiei se spală la lighean în fața blocului”, explică Robert Acrișor, studentul din Vâlcea. Acesta spune că banii i-a împrumutat de la tatăl lui și urmează să-i plătească din primul salariu, după ce se angajează undeva. Numai că, fiind student la jurnalism, ”probabil mi-i dă înapoi din ajutorul de șomaj”, după cum spune tatăl lui Robert, Jean Acrișor.

Mama studentului spune însă că ea a făcut o afacere și mai bună: ”Înainte îl țineam acasă pe banii mei. Acum, că e cazat oficial, îi facturez toată apa, tot curentul, cablul și internetul, că televizorul e la el în cameră. Economisesc cam 1000 de lei în 3 luni”, spune Mioara, mama lui Robert.

Evident, unele probleme rămân, ca și în cămin: ”M-a prins tata că am adus o fată în cameră și mi-a trecut-o la cheltuieli. Și când am făcut un chef pe palier ai mei au chemat poliția și am luat amendă 1000 de lei. Dar n-am plătit-o și acum le-a venit lor la impozit, deci țeapa lor”, povestește Robert. Acesta e decis să-și recupereze cei 500 lei dați ca șpagă furând robineții din casă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
30 iulie 2015 22:07

Alte articole

Vezi mai mult