Un tânăr care nu știa cum să le zică părinților că e gay le-a arătat biletul la Ed Sheeran

Caz interesant în București. Un tânăr, pe care îl vom numi Cristi Popescu, pentru a-i păstra anonimitatea, ar fi vrut să le spună părinților că e gay, dar nu știa cum. Acesta a avut însă o revelație și le-a pus pe masă biletul la concertul Ed Sheeran, care va avea loc în această seară.

Părinții au înțeles imediat semnificația gestului: ”Am realizat că la Ed Sheeran nu poți merge decât dacă ești o femeie cu o labilitate emoțională ridicată, sau dacă ești gay. Îl înțelegem pe fiul nostru și vom fi alături de el”.

Tatăl a fost indignat: ”Așa te-am crescut eu? Să mă trezesc că ești fan Ed Sheeran? Îmi vine să intru în pământ de rușine”, ar fi declarat bietul părinte. Părinții ar vrea să nu se afle. Este opinia împărtășită de întreg anturajul tânărului: ”Le e greu să accepte că băiatul lor e fan Ed Sheeran”.

Reacția mamei a fost chiar mai dubioasă. A înființat un ONG care militează pentru interzicerea căsătoriilor între fani Ed Sheeran, semn că acest ”cântăreț” și mai ales adepții lui nu vor fi acceptați prea ușor în societate.

Scris de TNR
3 iulie 2019 16:07
Citește mai mult despre: ed sheeran

Alte articole

Vezi mai mult