Un tânăr cazat la Mănăstirea Neamț se plânge că un preot i-a încondeiat ouăle

Un nou scandal cu iz sexual la Mănăstirea Neamț. Un tânăr cazat acolo spune că un preot a intrat peste el în noaptea trecută și i-a încondeiat ouăle. Preotul recunoaște c-a intrat în camera tânărului, dar insistă că nu a făcut altceva decât să respecte o veche tradiție ortodoxă

”A venit la mine în cameră cu un vinișor tare bun și, după ce m-am amețit, mi-a spus să mă întind pe spate și să mă relaxez”, a rememorat tânărul. ”Mai departe nu-mi amintesc mare lucru, cert e doar că m-am trezit dimineața fără pantaloni pe mine și cu ouăle înroșite. Mi-e și frică să mă gândesc cum s-a ajuns la asta.”

Preotul i-a transmis tânărului că, în loc să se arate deranjat, mai bine i-ar încondeia ouăle. ”Eu i le-am încondeiat lui, el mi le poate încondeia mie și toată lumea va fi fericită”, spune preotul. ”Chiar nu-i înțeleg supărarea, de ani de zile le încondeiez ouăle tinerilor care ajung la mănăstire și unul nu s-a plâns până acum. Ba chiar le-a plăcut atât de mult încât acum încondeiază și ei ouăle altora.”

Scris de Calin
16 aprilie 2020 12:04
Citește mai mult despre: manastire

Alte articole

Vezi mai mult