Un tânăr onanist din Bucureşti şi-a asigurat mâinile pentru 900.000 de euro

Un adolescent din cartierul Berceni se laudă că are cele mai valoroase mâini de onanist din lume! Ca să-şi demonstreze pasiunea pentru masturbare, el şi-a asigurat mâinile pentru suma record de 900.000 de euro: 600.000 de euro mâna dreaptă, respectiv 300.000 de euro mâna stângă.

„Iniţial mă gândeam să-mi asigur doar mâna dreaptă, dar acum vreo lună am avut o luxaţie la ea şi o perioadă m-am descurcat doar cu mâna stângă. Mi-am dat seama că îţi poţi face treaba la fel de bine şi cu stânga, deci e o mână suficient de importantă ca să fie şi ea asigurată. Ce-i drept, pe o sumă mai mică”, a explicat tânărul.

Bucureşteanul provine dintr-o familie bogată, fapt care i-a permis să-şi achiziţioneze conturi premium la cele mai importante site-uri pentru adulţi. „Nu m-am masturbat niciodată pe o poză pixelată sau de mici dimensiuni. Am avut la discreţie poze şi filmuleţe de calitate, la care majoritatea adolescenţilor nici nu visează”, s-a lăudat acesta.

Părinţii nu sunt însă foarte încântaţi de pasiunea fiului lor şi au avut mai multe tentative de a-l face să renunţe la masturbare: i-au adus femei acasă, l-au dus la psiholog, au plătit slujbe la biserică, însă fără efect. Singura lor speranţă este descoperirea unui vaccin anti-labic.

Scris de Calin
6 martie 2012 16:03
Citește mai mult despre: masturbare

Alte articole

Vezi mai mult